Стартира приемът на документи за редовната кандидатстудентска сесия в ЮЗУ

Снимка: Infomreja.bg

Днес стартира приемът на документи за явяване на изпити за редовната кандидатстудентска сесия в Югозападния университет „Неофит Рилски“. 

Кандидат-студентите, желаещи да се обучават в университета, подават документи за явяване на писмените изпити, които ще се проведат на 7, 8 и 9 юни 2018 г. Документите се подават до 5 юни 2018 г. в Учебен корпус № 1 на университета (зала 1102А);  онлайн (с изключение на електронните изпити и подаване на документи за кандидатстване) или в кандидатстудентските бюра в страната. Заявления онлайн за явяване на изпити се подават до 3 юни 2018 г. (Указания за кандидатстване онлайн може да намерите на адрес: http://ksk.swu.bg). Кандидатстудентските бюра, работещи в други градове на страната, приемат документи до 4 юни 2018 г.

На 7 и 8 юни кандидат-студентите могат да се явят на изпити по български език, история на България, география на България, биология, математика и английски език. 

На 8 юни ще се проведе и практическият изпит по вид спорт (футбол, плуване, тенис, баскетбол, лека атлетика, волейбол, борба, тенис на маса). Практическите изпити по физическа подготовка, по рисуване, по актьорско майсторство, по филмови и телевизионни изкуства, по танци за специалностите „Българска народна хореография“ и „Съвременна хореография“, по музика за специалностите „Педагогика на музикалното изкуство“, „Изпълнителско изкуство (народни инструменти или народно пеене)“, „Изпълнителско изкуство (поп и джаз пеене)“ и „Електронни технологии в музиката“ ще се проведат на 9 юни. Всички изпити са с начален час 9:00.

Кандидатите се явяват в залата най-късно 30 минути преди началото на изпита, като представят лична карта и документ за платена такса.

Междувременно в университета всеки работен петък до 15 юни се провеждат електронни изпити. Заплащането на таксите за електронните изпити става в деня на изпита до 60 минути преди неговото начало.

Повече информация за ЮЗУ „Неофит Рилски“ и за предлаганите в университета специалности ще намерите на сайта – www.swu.bg. За допълнителна информация можете да се обадите на тел. 073 58 85 46.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK