Търсят доброволци за каузата "Нуждаеш се от дрехи? Вземи! Желаеш да помогнеш? Остави!"

Снимка: Личен архив

Набират доброволци, които да се включат в благотворителната инициатива „Нуждаеш се от дрехи? Вземи! Желаеш да помогнеш? Остави!", която набира все по-голяма популярност сред дупничани.

В продължение на месеци хора с добри сърца даряват дрехи на хора в нужда, които се събират в храма на града "Свети Георги Победоносец".

На централния вход на черквата е поставен щендер с дрехи, като всеки нуждаещ се може да избере това, от което има нужда. Който пък иска да помогне, може да занесе това, което прецени.

„Призоваваме дупничани, които имат малко свободно време, да се включат в акцията като доброволци! Все повече хора даряват дрехи, а предвид наближаващия пролетен сезон, празници и почивни дни, нуждата от по-често подреждане на щендерите пред черквата нараства. Нека заедно да поддържаме чисто и подредено мястото, предоставено любезно от Архиерейството, за да бъдем полезни на съгражданите ни в нужда. Убедихме се, че усилията си струват!“, обявиха организаторите на благотворителната инициатива в Дупница.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK