„В ритъм с татко“ в ЦОП – Дупница

Снимки: Личен архив

Националната кампания „Да бъдеш баща“ се провежда за седма поредна година

Екипът на ЦОП „За да има щастие в детските очи“ – Дупница, се включи в Националната кампания „Да бъдеш баща“, която тази година премина под мотото „В ритъм с татко“ и се отбелязва за седма поредна година в цялата страна, между 9 и 15 ноември.

Целта на кампанията е да постави фокус върху ползите от активното участие на бащите (и другите мъже, които участват в грижата за детето) в живота на децата за създаване на семейна среда без насилие и за пълноценно развитие на детето.

Национална кампания „Да бъдеш баща” е част от световната кампания за бащина грижа MenCare. Целта на световната кампания е да подкрепя мъжете в ролята им на грижовни, справедливи, отговорни и неагресивни родители и настойници, за да подпомогне успешното развитие на децата и отношенията в семейството.

Потребителите, техните родители и близки, спазвайки всички противоепидемиологични мерки се включиха активно през седмицата на бащата, като им бяха предоставени най-различни музикални инструменти, с помощта на които имаха възможността да измислят своя ритъм и да изпълнят любима песен. С положителни емоции, мъжките фигури си спомниха за тяхното детство и любими песни, пренеси през годините от поколение на поколение и споделиха спомени и преживявания.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK