Стартира дарителска акция в помощ на 36-годишна дупничанка, болна от рак

По предложение на кмета инж. Методи Чимев Община Дупница се включи в набирането на средства за подпомагане лечението на Незабравка Боткова от града.

Потресаващата история на 36-годишната жена, която е с тежко онкологично заболяване и грижи за нея полага 13-годишният й син, стана известна в цялата страна преди дни.

Заместник-кметът Крум Милев и Нина Александрова - старши специалист "Социални дейности и здравеопазване", вече дариха 1500 лева от бюджета на общината на болната жена.

„Нека бъдем човеци! Нека помогнем на две деца да видят отново усмивката на майка си и бъдат в нейните прегръдки! Нека помогнем!“, призова градоначалникът Чимев, който се включи в благотворителната кампания с лични средства, както и с голямо количество хранителни продукти за семейството.

Преди месеци 36-годишната Незабравка Боткова от Дупница получава страшната диагноза рак на шийката на матката. След дълго ходене по мъките и сгрешена диагноза към момента младата жена е на легло. Няма пари за най-необходимите си нужди.

Дупничанката е майка на две момченца – на 13- и 8-годишна възраст. Съпругът й работи денонощно, за да осигури пари за семейството, които обаче не достигат.

За да продължи да живее, Незабравка има нужда от помощ!

Всеки, който има възможност, може да помогне за лечението на младата жена на посочената банкова сметка:

 

IBAN: BG88PIRB73851713008400

BIC: PIRBBGSF

НЕЗАБРАВКА ЙОРДАНОВА БОТКОВА

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK