Станислав Владимиров стана „Кмет на годината“

Снимки: Община Перник

Той е първият пернишки кмет, който печели престижното отличие

Кметът на община Перник Станислав Владимиров бе избран за "Кмет на годината". В конкурса „Кмет на годината 2020г.“ Така Владимиров стана първият пернишки кмет, който печели престижното отличие и то с огромна подкрепа от перничани. Гласуването бе традиционно организирано от портала kmeta.bg, като всеки можеше да гласува онлайн. Гласовете се отчитаха след потвърждение на електронната поща.

"Тази награда е особено ценна за мен, защото в този конкурс победителят се определя чрез вота на хората. Това ми дава още повече стимул да работя за развитието на родния си град Перник, за да го превърнем в най-добрия град за живеене в България", каза Станислав Владимиров след като призът му бе връчен от вицепремиера и министър на туризма Мариана Николова.

"През тази година всички перничани преминахме през наистина голямо изпитание, в което всички ние търсихме общите пътища, които ни събират, а не разделителни линии", каза още кметът на Перник. Той благодари на перничани за огромната подкрепа, която получава всеки ден.

"Това ми дава изключителна увереност да продължавам напред. Тази награда също и вярвам, че можем да превърнем Перник в най-добрия град за живеене, заяви градоначалникът.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK