Станислав Павлов е новият председател на Областния съвет на БСП – Кюстендил

Станислав Павлов и Валентин Вълов, снимка: Пресцентър БСП - Кюстендил

Станислав Павлов е новият председател на Областния съвет на БСП – Кюстендил. Той беше избран с пълно мнозинство. Павлов наследи поста от Валентин Вълов.

„Смятам, че в състава на ОблС  на БСП – Кюстендил има достатъчно подготвени кадри, които могат да заемат този пост. Включително и в активна възраст. Аз заставам зад кандидатурата на Станислав Павлов. Смятам, че е преминал достатъчно политически обучения, а и е натрупал нужния опит“, каза в подкрепа на кандидатурата досегашният председател.

Той допълни, че е заявил още при избирането си, че приема този пост до провеждане на парламентарните избори през 2013 г. „Останах още няколко месеца, защото  прецених, че сложната политическа обстановка изискваше това“, каза в заключение Валентин Вълов.

„Приемам това предизвикателство. Разбирам, че няма да е никак лесно. Трябва да продължим пътя, който е поел Областния съвет на БСП – Кюстендил. Да постигаме все по-добри резултати. Предстои ни много работа. Разчитам на вас, защото сме един екип“, коментира след избора Станислав Павлов. Той заяви, че ще работи за укрепване на партийните организации по общини, разширяване влиянието на БСП в обществения живот на Кюстендилска област и привличане на нови членове.

Като основна задача новият областен лидер определи подготовката и спечелването на всички видове избори.

Станислав Павлов е областен координатор на БСП – Кюстендил от 5 години, председател на Общински съвет на БСП – Дупница, член на Националния съвет на БСП, общински съветник в ОбС – Дупница. Семеен с едно дете.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK