Станимир Радулов: Това е началото на края на ДПС

Станимир Радулов, снимки: infomreja.bg и ВМРО

"Този, за радост, неуспешен атентат е абсолютно неприемлив. Демокрацията не решава с такива аргументи проблемите си! Надяваме се истината да излезе на бял свят и прокуратурата да повдигне обвинение и срещу тези, които ритаха и биха атентатора за възпрепятстване действията на органите на реда и хулиганство". Това заяви за ИНФОМРЕЖА председателят на МД "Вардар" - Благоевград Станимир Радулов по повод вчерашния инцидент с лидера на ДПС Ахмед Доган.

"Интересно ми е, тези бабаити, които млатеха пишман-атенатора и пречеха на НСО да действа, какви ли физиономии щяха да направят, ако кандидат-убиецът носеше бомба със себе си... Това е началото на края на тази етническа партия. Време е българските турци да се влеят в обществено-политическия живот чрез традиционите български партии", коментира Радулов.

Конференцията на ДПС е съвпаднала с Националния организационен съвет на ВМРО, проведен на "Пиротска" 5 в столицата. "Новината за атентата срещу Ахмед Доган ни съобщи Ангел Джамбазки, след което се наизвадиха лаптопи и таблети, на които се гледаха кадри от събитието", каза Станимир Радулов, който е бил сред членовете на Организационния съвет от Благоевградска област. 

"Над 70 души, седнали под портрета на Иван Михайлов в тържествената зала, изслушаха секретаря Юлиан Ангелов, който даде отчет за дейността на ВМРО от Конгреса до настоящия момент. Бе отбелязано, че много дружества, които на злощастния конгрес преди три години са били на друга позиция, сега с всичките си членове са се завърнали във ВМРО, като Изпълнителният комитет разглежда колективните молби на още 4 дружества, които искат да се върнат във Вътрешната организация. Председателят Красимир Каракачанов описа моментната политическа обстановка, като подчерта, че формация от рода на "Патриотичен блок", в която ще участва и ВМРО, на изборите ще получи очаквано много добър процент, което ще позволи на ВМРО да влезе в парламента. Той подчерта, че това ще бъде отличен мотив за работа в предизборната кампания на членовете на партията", съобщи още председателят на МД "Вардар" - Благоевград Станимир Радулов.

 

Станимир Радулов, снимки: infomreja.bg и ВМРО

КОМЕНТАРИ

qos12:39 - 21.01.2013
"Време е българските турци да се влеят в обществено-политическия живот чрез традиционите български партии" Да, да, точно така ще стане. Всички протриват доволно ръце.
до дпс13:58 - 20.01.2013
Трай коньо за зелена трева , сворши се циркът приключи това бевърха на наглостта и лицемерието на ДПС илидера им Ахмед Доган . Лютви Местан е гола вода и отврат за повечето хора от ДПС това е вече далеч по разумно общество на което можем да се доверим и заедно да вървим напред и християни и мюсюлмани
дпс12:49 - 20.01.2013
да ама не дпс ще излезе на изборите силно мобилизирана и ще бъде първа политическа сила в благоевградска област
4412:19 - 20.01.2013
Дано да е така!

FACEBOOK