Свободни помещения в училища и читалища отдава под наем Община Сатовча

Снимка: Infomreja.bg

ОбС – Сатовча, на последното си заседание прие решение да бъдат проведени търгове да отдаване под наем на свободни помещения в училищни и читалищни сгради на територията на общината за търговски и други цели.

Предложенията са приети след гласуване на внесените от кмета на общината Арбен Мименов докладни записки за провеждане на публичен търг с явно наддаване на помещение от 16 кв. м, публична общинска собственост от втория етаж на читалището в с. Плетена за фризьорски салон.

Общинската администрация ще отдаде под наем след търг още едно помещение от читалището в с. Плетена, което се намира на първия етаж на сградата с площ от 35 кв. м за търговска дейност.

Три помещения се отдават под наем и в сградата на читалището в Сатовча за офиси, като в едното, което е с плщ от 8 кв. м, намиращо се на първия етаж, ще се извършват счетоводни услуги, а в другото помещение е предназначено за офис.

Третото помещение в читалището, което е с площ от 12 кв. м, ще бъде отдадено под наем за търговска дейност.

Съветниците на последното си заседание са приели предложението на кмета да бъде проведен публичен търг с явно наддаване за отдаване под наем и на помещение, публична общинска собственост в сградата на читалището в с. Фъгово. Помещението е с площ от 40 кв.м и ще бъде използвано за търговска дейност.

Помещение в приземен етаж от сградата на СУ „Христо Смирненски” в село Кочан, с площ от 54 кв. м, също ще бъде отдадено под наем след търг за търговска дейност.

На търг чрез явно наддаване е обявено да бъде отдадено под наем и помещение от 20 кв.м. от първия етаж на читалището в с. Слащен за търговска дейност, както и помещение от първия етаж на читалището в с. Годешено с площ от 20 кв.м, също за търговска дейност.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK