Трифонов: Писмото за политическия проект няма нищо общо с 'Шоуто на Слави'

Снимка: Slavishow.com

Ние имаме договор и сме партньори на собствениците на bTV за производството на такова предаване. Писмото няма нищо общо. Аз не го чета тук, заяви в петък вечерта в собственото си шоу Слави Трифонов.

По-рано през деня той обяви началото на свой политически проект. В отворено писмо телевизионният водещ обещава, че ще намери тези българи, които да заместят сегашната политическа класа. В текста му се казва още, че българите ще решат дали новите претенденти за власт са достойни да заменят настоящите политици.

Във вечерно си шоу обаче Трифонов не каза почти нищо за политическите си планове. Единствената публика в студиото в петък вечерта бяха сценаристите, които му задаваха въпроси.

Днес аз регистрирах свои профили във Facebook и в Twitter - те са казват "Слави Т. Трифонов". Това са реални профили. Който любопитства и иска да разбере защо съм написал това писмо и какво съм казал в него, да отиде там, заяви телевизионният водещ.

Според Трифонов, в момента интернет пространството е мястото, където има свобода.

Мисля, че това, което ги притеснява, е политически проект. И би притеснявало всеки собственик на медия. Само че аз смятам, че несправедливостта за това, че политическата класа не се съобрази с мнението на суверена при референдума, с мнението на толкова много хора, е огромна. Аз имам морален избор. Не е въпрос на амбиция, това просто е морален избор. Трябва да се борим срещу несправедливостите, каза Слави Трифонов.

Ако пък ще ни спират, те могат да ни спират като във вица "Заек, пак си без шапка", добави той. /Offnews.bg/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK