Стабилно е състоянието на младежа от Гоце Делчев, който падна върху стъклена холна врата и се наряза тежко

Снимка: Infomreja.bg, архив

Спрямо тежката травма и близо 6-часовата операция, която претърпя в събота 18-годишният Незим при ремонт в семейния апартамент на улица "Дунав" в Гоце Делчев, състоянието му е стабилно, съобщиха лекарите от МБАЛ "Иван Скендеров", които полагат неимоверни усилия да спасят младия живот на пострадалия Незим.

От болничното заведение съобщиха, че комплексното лечение, което се прилага на пострадалия младеж, продължава с преливане на кръвни продукти и плазмени съставки. Всички медици очакват прилаганото интензивно лечение и успешната тежка операция, която направиха на 18-годишния Незим хирурзите от Гоце Делчев, да даде добър резултат. 

Както ИНФОМРЕЖА писа, 18-годишното момче бе прието в неделя в критично състояние - в шок и загуба на много кръв, в гоцеделчевската болница. Младежът пострада в семейния им апартамент на улица "Дунав" в Гоце Делчев, след като се спънал от кабел и паднал върху голямата холна врата в жилището, като големите й стъкла го нарязаха много тежко. 

Запознати коментираха, че натрошените дебели стъкла на вратата са разрязали корема на 18-годишния младеж толкова много, че докторите буквално са събирали червата му. 

Дълбоки порезни рани, вследствие на падането младежът получил и на единия си крак, ръката и на други места по тялото. 

Вчера цялото село Дебрен се вдигна по тревога, десетки местни жители звъняха в редакцията на ИНФОМРЕЖА да питат за фамилията на пострадалото момче, тъй като медията съобщи, че той е с дебренски корен. 

Загрижеността на хората в Дебрен за състоянието на 18-годишния Незим бе много голяма, поради което правим уточнение, че майката на пострадалия младеж е от Дебрен и е медицинска сестра в болницата в Гоце Делчев, а баща му е от гърменското село Ореше. Семейството от много години живее в Гоце Делчев. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK