Катастрофа затвори пътя София - Варна, има загинал

Снимка: Infomreja.bg

Предварителната информация е, че има загинал

От ОД МВР-Търговище, уведомяват водачите на МПС, че поради настъпил пътен инцидент на пътя София - Варна на територията на община Антоново – след село Моравица, в близост до границата с област Велико Търново, движението на МПС в  този участък временно е преустановено за извършване на процесуално-следствени действия.

По първоначални данни се касае за сблъсък между товарен и лек автомобил. Предварителната информация е, че един човек е загинал в инцидента.

На място своевременно са пристигнали екипи на ОД МВР - Търговище, и ОДМВР - В. Търново, които регулират движението. На водачите на леки автомобили, пътуващи в посока София, се предлага обходен маршрут през село Черни бряг – село Железарци, откъдето се излиза на пътя София - Варна, а на пътуващите в посока Варна – същия маршрут в обратен ред.

Полицейски екипи на място предлагат обходен маршрут и на водачите на товарни автомобили, като отклонението е в посока гр. Бяла.

Ония от водачите на товарни автомобили, които не желаят да ползват обходния маршрут, ще се наложи да изчакат край първокласния път до приключване огледа на местопроизшествието.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK