Спортно съзвездие на церемонията „Спортист на годината на Благоевград”

снимка: infomreja.bg, архив

Цяло съзвездие от българския спортен елит ще вземе участие в официалната церемония „Спортист на годината на Благоевград”.

Гости на събитието, което ще се състои утре вечер от 18:00 часа в зала „Скаптопара”, ще бъдат волейболната звезда Андрей Жеков, състезатели от националните отбори по спортна гимнастика, акробатика, художествена гимнастика, както и представители на всички благоевградски спортни клубове.

Водещ на церемонията, която се организира под патронажа на кмета на община Благоевград д-р Атанас Камбитов, ще бъде известният спортен журналист Иво Райчев.

В рамките на едно от най-значимите спортни събития за годината ще бъде обявено името на най-добрия спортист за изминалите 12 месеца, който ще грабне отличието „Спортист на годината”. Ще станат ясни и имената на неговите подгласници, за които през миналата седмица гласуваха спортни журналисти от града

За първи път церемонията по връчването на големия приз, с който община Благоевград удостоява спортистите, завоювали големи награди и прославили Благоевград със спортните си постижения, ще се проведе в зала „Скаптопара”.

Така десетки благоевградчани ще станат съпричастни към едно от най-значимите събития в спортния календар на областния град за годината, като организаторите обещават запомнящо се шоу, много демонстрации, музика и забавления.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK