Спортният министър - на гала вечер по кикбокс в Дупница

Снимки: ММС

Кралев посети Дупница след покана от 8-годишния Божидар, който страда от аутизъм

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев беше сред гостите на най-голямата гала вечер по кикбокс Pro Fight 17 в Дупница. Деветте битки на ринга в спортната зала в града предизвикаха сериозен интерес.

Близо 1500 зрители наблюдаваха интригуващите двубои. Галата се провежда за трета поредна година.

Министър Кралев връчи купата на победителя в сблъсъка в категория до 71 кг, стил К1 между Али Юзеир и Александър Чакъров. Чакъров, който се състезава за варненския клуб “Боил”, постигна шестата си победа на професионалния ринг, след като се наложи над опонента си с 3:0 съдийски гласа.

Любителите на бойните спортове имаха възможност да се насладят на оспорвани битки с кикбоксьори от България, Гърция, Сърбия и Северна Македония.

В централния сблъсък за вечерта Доброслав Радев направи успешна защита на Балканската си титла след категоричен успех над сърбина Сладжан Драгишич с 3:0 съдийски гласа.

Красен Кралев посети Дупница след покана от 8-годишния Божидар Джермански. Божидар, който страда от аутизъм, вече две години тренира кикбокс, а наскоро посети министър Кралев в ММС и се запозна с част от работния му ден в министерството.

Сред гостите на Pro Fight 17 беше и кметът на Дупница инж. Методи Чимев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK