Спортист №1 на Дупница е Елица Василева

Елица Василева, снимка: bgvolleyball.com, архив

Волейболистката Елица Василева е Спортист №1 на Дупница за 2011 година. На второ място е друга волейболна звезда Цветан Соколов, а на трета позиция е вицешампионката по кикбокс Венеция Велинова. Церемонията по награждаването се проведе в заседателната зала на Общината, като наградите на най-заслужилите спортисти връчи кметът Методи Чимев.

Ели Василева и Цветан Соколов, които са шампиони на Италия с отборите на Бергамо и Тренто, обаче не присъстваха, тъй като имат мачове от първенството на Ботуша. Десетката се допълва от състезателката по кикбокс Цветелина Славева, шахматиста Николай Милчев, Даниел Костов (силов трибой), Магда Димитрова (бадминтон), баскетболистката Теодора Динева, таекуондистът Красимир Томанов и състезателят по ловна стрелба Методи Китанов.

Треньор на годината пък стана наставникът на волейболния Марек Юнион-Ивкони Найден Найденов. Негови подгласници са националният треньор по бадминтон и на клуб Победа Юлиана Стойкова и Любомир Танчев (тенис на маса). За отбор на годината бе определен Марек Юнион-Ивкони, на второ място е КБС Девълс, а на трето СКТМ Марек-Дигеста спорт. Традиционната анкета се организира от обединен спортен клуб Марек и ръководството на Община Дупница.
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK