Спортен корифей поема пиара на Община Дупница

снимка: BGvolleyball.com, архив

Бившият журналист от вестник “Вяра” Христо Апостолов е новият пиар на Община Дупница. Доскорошният изпълнителен директор на Националната волейболна лига бе официално представен пред медиите от кмета на община Дупница Методи Чимев.

Новият пиар на общината е бил и статистик на дупнишкия клуб. В началото на месец ноември 2012 година Апостолов напусна поста изпълнителен директор на Националната волейболна лига. През лятото на същата година дупничанинът бе избран за тийммениджър на волейболните национали.

Амбициозният специалист от града на барикадите смени титуляра Георги Събчев, който бе принуден да напусне под натиска на скандалния президент на родната федерация инж. Данчо Лазаров.

В задълженията на Апостолов влизаха комуникацията със съдиите, представянето на отбора и подготовката на всички необходими документи, свързани с работата на тима.

През годините на работа във вестник Вяра Апостолов бе статистик на Марек Юнион – Ивкони. От там са и близките му отношения с президента на тима Ивайло Константинов, който в момента е председател на Общинския съвет в Дупница. Тази топла връзка явно е натежала при избора на Христо за пиар на община Дупница.

 

КОМЕНТАРИ

info14:33 - 05.01.2013
Моля хората от Дупница да се обадят на фотографа Владимир Владимиров, който търси ловното си куче Апач Намерено е подобно куче пред фирма Пиринтекс гр.Гоце Делчев Обадете се на охрана за информация 0751 98 138 http://www.pirintex.com/contact.htm
Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK