Спонсорът на Пирин Иван Чапов оставен на тъмно за срещата при кмета

Христо Стоичков, снимка: infomreja.bg, архив

Финансовият благодетел на Пирин Иван Чапов е разбрал едва днес за срещата между кмета на Благоевград Атанас Камбитов и легендата Христо Стоичков. Чапов е останал изненадан от факта, че в кмета на градоначалника е обсъждано и бъдещето на Пирин, без участието на представител от фирмата, която обезпечава клуба и школата през последните 5 месеца. Става въпрос за “Хидроенергийна компания”, чийто собственик е именно Иван Чапов.

Припомняме, че в късния следобед вчера в кабинета на Камбитов са гостували Христо Стоичков, депутатът Емил Димитров и бившите футболисти на Пирин Добромир Митов и Стойчо Стоилов. Официалната версия за посещението на гостите е приятелските взаимоотношения между Атанас Камбитов и Емил Димитров, а неофициалната - разговори за бъдещето на Пирин.

Според близки до кмета, евентуални новини ще има в началото на новата 2012 година и те са свързани с Христо Стоичков. В същото време Чапов е изненадан от присъствието на Стоилов и Митов на срещата при кмета. По скоро там е трябвало да присъстват Иво Андонов, Петър Михтарски и представител на фирмата спонсор.

“Всякакви неща, свързани с бъдещето на Пирин, трябва да бъдат извадени на светло. Подобни срещи и завери не са от полза на никого. Ако се обсъждат неща като разполагане на балистични ракети в района на Благоевград - да, но тук става въпрос за Пирин. Всичко трябва да бъде прозрачно, още повече, че касае и мен като основен спонсор на клуба. Та нали всички треньори от школата се водят на работа в моята фирма и всеки месец получават заплата", заяви Иван Чапов.

Иначе ОФК Пирин се събира за първа тренировка на 9 януари. Децата от школа също подновяват тренировъчен процес през месец януари.

 

КОМЕНТАРИ

niko12:58 - 29.12.2011
АБЕ ИВАНЕ ДАВА ПАРИ НА ТИЯ ПОДЛИЗУРКОВЦИ НА ИЗБОРИТЕ,А ЕТО КАК СЕ ОТБЛАГОДАРЯВАТ С РАЗНИ ЗАВЕРИ,НО ЩЕ ДОЙДАТ ПАК ИЗБОРИ ПАК ЩЕ ОПРАТ ДО ЧОВЕК КАТО ТЕБ!
Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK