Уникален календар с най-красивите места от Неврокопско – в помощ на онкоболните жени

Снимки: "Хроника срещу рака"

14 хиляди лева е резултатът от традиционната благотворителна вечер, която всяка година през ноември организира Сдружение “Хроника срещу рака”.

Средствата ще бъдат използвани за финансова подкрепа на материално затруднени онкоболни жени от региона на общините Гоце Делчев, Гърмен, Сатовча и Хаджидимово, а така също и за организиране на профилактични прегледи. За шеста поредна година добрите хора на региона се събират, обединени около каузата на Сдружението.

Домакин на срещата тази година беше ресторант «Орбел», а в подкрепа на каузата се включиха младите изпълнителки от популярната и единствена в страната дамска рок група D’ VINE.

Със свое кулинарно изделие и специално послание дойдоха Коки, Петя, Йоана, Гого и Денис – малки доброволци от Трето ОУ “Братя Миладинови”. С диплом на Сдружение “Хроника срещу рака” ДОБРОВОЛЕЦ НА ГОДИНАТА беше отличена адвокат Мария Икономова, като отличието беше връчено от кмета на Община Гоце Делчев – Владимир Москов.

Продуктите за базара и търга осигуриха заведения, хотели, ресторанти, магазини, читалища, училища, детски градини, социални центрове, майстори кулинари и творци от региона.

Представители на бизнеса, активни обществени личности и традиционни дарители – всички те приятели на Сдружение «Хроника срещу рака», имаха възможност да изберат и да наддават за уникални торти, домашни баници, оригинални ястия, авторски бижута, козметика, арт изделия, отбрани питиета, рекламни тениски на гостуващата група, художествени произведения.

Сдружение „Хроника срещу рака“ и тази година ще изненада жителите на региона с календар за 2019 г. с художествени фотографии от най-красиви кътчета в родния край, с автор Кръстьо Шилев. Той отново дари фотосите и дизайна на календара, който е в стил органайзер. Разпространението му също е за набиране на дарения в подкрепа на онкоболните жени.

СДРУЖЕНИЕ „ХРОНИКА СРЕЩУ РАКА“ БЛАГОДАРИ НА ВСИЧКИ ДОБРИ ХОРА, КОИТО НЕ СПИРАТ ДА ПОДКРЕПЯТ ЖЕНИТЕ ПОЕЛИ ТЕЖКАТА БИТКА СРЕЩУ КОВАРНАТА БОЛЕСТ!

ЖЕЛАЕМ НА ВСИЧКИ СИЛИ И КУРАЖ!

 

КОМЕНТАРИ

AGATA08:40 - 24.11.2018
Bravio pozdravyavame vi.i mnogo uspehi
Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK