Спират безразборното паркиране в ж.к. "Бистрица" в Дупница

Крум Милев, снимка: infomreja.bg, архив

Комисията по безопасност на транспорта взе решение да запознае РУП-Дупница със сигнали на граждани за безразборното паркиране на автомобили в района на началната спирка в жк. “Бистрица”.

Изпратено е писмо до началника на РУП за съдействие по случая. Автобусите изпитват много често трудности с придвжването до спирката, която в последните седмици се е превърнала в паркинг.

Ще бъдат поставен знаци на кръстовището на ул. “Отовица” и “Саморанска” за пресичане на път с предимство, като писмо ще бъде изпратено до областно пътно за поставяне на допълнителни знаци и маркировка.

От Комисията отчетоха, че заради ремонтните дейности по града има затруднения с движението, както и факта, че в рамките на ден се налага дори по два пъти промени в маршрутите.

“Искам да благодаря от името на цялата комисия и на общинското ръководство, за разбирането и проявяваното търпение на нашите съграждани. Радвам се, че разбират значимостта на тези подобрения, които ще променят облика на града ни”, коментира заместник-кметът и председател на комисията Крум Милев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK