10 месеца „лишаване от свобода“ за извършител на домови кражби

Снимка: Infomreja.bg

Определението на РС – Дупница, е окончателно и не подлежи на обжалване

Районен съд – Дупница, под председателството на съдия Ели Скоклева одобри споразумение и наложи наказание „лишаване от свобода“ за общ срок от 10 месеца, на подсъдимия Иво В. / на 23 години, осъждан /.

Той се призна за виновен в това, че на 19.12.2019 г. в гр. Дупница, от мазе на блок в ж.к. „Бистрица“, е отнел чужди движими вещи: бензиново моторен трион, електрическа бормашина, 4 бр. маламашки, 5 бр. мистрии, 4 бр. различни по размер ножове, 2 бр. тесли, гумен чук, 3 бр. пистолети за силикон, 2 бр. ножици за ламарина и др. инструменти на обща стойност 341,16 лв. от владението на Х. Х., без негово съгласие с намерение противозаконно да ги присвои.

За извършване на деянието са разбити катинара и вратата към мазето, като деянието е извършено в условията на повторност. Подсъдимият е осъден условно за подобно престъпление, със споразумение от 13.04.2016 г.

За извършеното престъпление, съдът налага на обвиняемия Иво В. наказание „Лишаване от свобода” за срок от 6 месеца, при първоначален „общ ” режим на изтърпяване. Обвиняемият ще изтърпи и наложеното му наказание от 4 месеца „Лишаване от свобода“, със споразумение № 70/13.04.2016 г. на РС-Дупница.

Определението на РС – Дупница, с което 23- годишен дупничанин ще изтърпи наказание „лишаване от свобода“ за срок от 10 месеца, за извършени домови кражби, е окончателно и не подлежи на обжалване.   

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK