Спипаха осем пияни шофьори по празниците

снимка: infomreja.bg, архив

8 пияни водачи са заловени по празниците в Пиринско, съобщиха от полицейската дирекция в Благоевград.

Към 21, 15 часа в неделя в Микрево е установен да шофира лек автомобил "Фолксваген Голф" след употреба на алкохол. Тест с дрегер отчел алкохолна концентрация от 2,44 промила в издишания от водача въздух. 

На същата дата около 5,40 часа на ул. "Хан Аспарух” в Сандански е спрян за проверка на лек автомобил "Ауди", чийто водач - Г. Д. на 33 години от Сандански, управлявал колата с наличие на 1,77 промила. 

На 23 декември към 1,20 часа на ул. ”Стефан Стамболов” в Разлог е спрян за проверка лек автомобил „Ауди”, управляван от 30-годишния К. Б. от село Бачево, който шофирал с наличие на 1,59 промила алкохол в издишания въздух.

Двама пияни водачи са спипани на Бъдни вечер. Към 4 часа на ул. "Глазне" в Банско е спрян за проверка лек автомобил "Опеб Вектра", управляван от 29-годишния С. И. от Варна, който шофирал с наличие на 1,55 промила алкохол. Към 2,30 през нощта е заловен и 50-годишният В. С. от Петрич, който карал лек автомобил "Тойота" с 1,32 промила.

Двама пияни шофьори са хванати навръх Коледа в Гоце Делчев. Към 23,45 часа по ул. "Екзарх Антим" в града е проверен лек автомобил "Фолксваген Пасат", управляван от 38-годишния А. М. от Гоце Делчев. Алкохолната проба отчела 2,66 промила.

Към 5 часа по ул. "Дунав" в Гоце Делчев е заловен да кара пиян и 37-годишият неврокопчанин К. А. При направения тест с дрегер е установено наличие на алкохол от 1,85 промила в издишания въздух.

Поредният пиян шофьор е хванат вчера към 6, 30 часа на бул.”Свобода” в Сандански. 22-годишният А. М. от Гърция управлявал лек автомобил „Фиат Браво” с наличие на 1,30 промила алкохол в издишания въздух.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK