Валери Сарандев връчи отличните дипломи на зрелостниците от ПМГ в Гоце Делчев

Снимка: ПМГ

Днес бе един изключително вълнуващ ден за зрелостниците на ПМГ „Яне Сандански“! Ден, изпълнен със сълзи от радост и с усмивки!

По интересен и различен начин премина в Дома на културата тържествената церемония, в която зрелостниците получиха своите дипломи за завършено средно образование.

С прочувствено слово към абитуриентите се обърна директорът на училището – г-жа Елка Божикова, като изрази своята увереност, че много от завършващите дванадесетокласници успешно ще посрещнат предизвикателствата на живота.

Ръководството на ПМГ връчи благодарствени писма на родители за високите постижения на децата им през гимназиалния етап на обучение.

Заместник-кметът на община Гоце Делчев - Валери Сарандев, бе гост на официалното връчване на дипломите на випуск 2018 от ПМГ "Яне Сандански".

Той награди завършилите пълни отличници с грамота, плакет със знака на град Гоце Делчев и златно перо за отличен успех.

Вълнуващи поздрави към зрелостниците освен директора на учебното заведение Елка Божикова, отправиха и успели в различни поприща бивши гимназисти чрез трогателни видео обръщения.

В присъствието на гости, родители, учители и ученици, зрелостниците посетиха последния си учебен час преди да си кажат „Сбогом“ с ученическата скамейка и да поемат по пътя на живота.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK