Къща и лек автомобил горяха в Трънско и Перник

Снимка: Infomreja.bg

Възникнаха 9 пожара в сухи треви в Пернишко

Два пожара с материални загуби и девет в сухи треви и отпадъци е равносметката от вчерашния ден на територията на област Перник. Отново основните причини са небрежност при боравене с открит огън.

Къща и лек автомобил са горели вчера в Трънско и Перник. Около 06, 45 ч. е съобщено за горяща сграда в трънското с. Зелениград. Пристигналите на място пожарникари локализирали пламъците. Унищожени са легло, ламиниран паркет и шкафове. Няма пострадали хора. Причината е късо ел. съединение.

Тази нощ, около 04, 30 ч. е получен сигнал на тел. 112 за горящ лек автомобил „Алфа Ромео“, на ул. „Бучински път“в областния град. Колата е обгоряла в предната й част. Засегнат е и „Шкода Фабия“, който се е намирал до алфата. Причината не е установена, води се разследване.

Изгорели са и два контейнера за смет, поставени в пернишкия кв. „Твърди ливади“ и на ул. „Ю. Гагарин“ в кв. „Изток“. Останалите пожари са в сухи треви и отпадъци, които са предимно в земенското с. Беренде, ковачевското Лобош, радомирското Драгомирово и брезнишкото Конска.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK