Нели Точева е новият областен координатор на Младежи ГЕРБ в област Кюстендил

Снимка: ГЕРБ - Кюстендил

Нели Точева е 27-годишна, родена е и живее в град Кюстендил

Нели Точева е новият областен координатор на Младежи ГЕРБ в Кюстендилска област. Тя заема поста от Мая Станойкова – Илиева, която ръководеше успешно структурата от 2013 г. досега, но поради навършване на възрастовата граница за членство в МГЕРБ предава щафетата на нов и деен млад човек.

Нели Точева е 27-годишна, родена е и живее в град Кюстендил. Тя е семейна, с едно дете. Завършила е УНСС, с икономическа специалност.

„Досега винаги съм работила в динамична среда, с много и различни хора. Старая се да си поставям конкретни и изпълними цели, които да следвам. Затова се надявам да бъда полезна на организацията с опита, който имам и да оправдая доверието, което ми бе гласувано от областния координатор г-н Даниел Данчев и ръководството на ГЕРБ“, заяви Нели Точева. „Като млади хора носим отговорност не само за себе си, но и за бъдещето на децата ни. Виждам бъдещето си в България, семейството ми е тук - искаме да живеем и да се развиваме тук. Оценявам това, което ПП ГЕРБ и премиерът г-н Борисов са  изградили и направили досега и съм убедена, че в политическото пространство няма по-добра алтернатива за управлението на страната ни“, посочи новият областен координатор на младежите.       

„Благодаря на всички колеги и приятели за подкрепата през изминалите години. Благодаря за това, че винаги бяха до мен, дори когато беше трудно. Изминахме много дълъг път заедно, осъществихме прекрасни и полезни инициативи, създадохме приятелства, които ще останат завинаги“, каза Мая Илиева. Тя пожела на младежите от структурата да продължат да работят както досега – с чисти сърца и желание за по-добро бъдеще за младите хора и за България. „Ние, от МГЕРБ, винаги сме се стремили към това“, подчерта Илиева. „Желая ви много здраве и успешни инициативи. Още веднъж: благодаря! За мен беше чест!“, с тези думи се обърна към членовете на Младежи ГЕРБ – Кюстендил, досегашният областен координатор Мая Станойкова - Илиева.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK