Спипаха 50-годишен наркопласьор от Дъбница да продава дрога пред училище

снимка: infomreja.bg, архив

Полицаи от РУП - Гоце Делчев са заловили към 13,30 часа вчера 50-годишен мъж от гърменското село Дъбница да продава наркотици на 18-годишен младеж от съседното село Дебрен. Наркосделката станала пред училището в Дъбница.

Двамата са спипани в момент на продажбата и при извършения обиск на място в 50-годишния мъж с инициали Ю.Х. са открити четири самозалепващи се полиетиленови пликчета, съдържащи суха тревиста маса, реагирала на марихуана. В младежа пък е открита кутия цигари, също пълна със сух канабис.

Последвал обиск в дома на Ю.Х. в Дъбница, където униформените открили и иззели още 500 грама сух канабис.

В РУП - Гоце Делчев е образувано досъдебно производство по случая.

Криминалистите родължават работа по още няколко случая за разпространение на наркотици в Гоцеделчевско. 

Предполага се, че непълнолетният младеж от Дебен, който все още не е навършил 18 години, е заловеният преди няколко дни от служителите на РУП - Гоце Делчев в лекия автомобил "Хюндай" на Сафер Хаджиев от село Дебрен.

При полицейската проверка на автомобила на Хаджиев бе открит също сух канабис. Запознати коментираха, че в двете села Дъбница и Дербен имало групи от младежи, които освен потребители, са и активни пласьори на дрога в Неврокопския край.

 

КОМЕНТАРИ

анонимен21:00 - 26.08.2013
За съжаление и аз съм чул, че не само в тези села е разпространена тревата. Полицаите спят и изобщо не правят проверки в питейните заведения и около тях. Събудете се и идете вижте какво става в заведенията и в околните села .........
емо16:36 - 26.08.2013
Срамота е "журналист" в статия с не повече от 200 думи, да има толкова много правописни грешки!
Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK