Спипаха 35-годишен шофьор от Дебрен с близо 3 промила алкохол

Снимка: Infomreja.bg

Мъртво пиян джигит от гърменското село Дебрен с рекордните 2,46 промила алкохол в издишания въздух са установили тази нощ около 01:00 часа в селото полицаите от РУ - Гоце Делчев.

Зад волана на лекия автомобил „Опел Астра“ е бил в неадекватно състояние 36-годишният И.Ч.

Местни разказват, че всяка вечер извън селото се събирали голяма тумба местни  младежи и мъже, които освен алкохол употребявали и наркотици, след което по нощите препускали с мръсна газ из улиците и смущавали местното население.

Да се вземат спешни мерки от полицейските органи срещу среднощните джигити в Дебрен настояват жителите на селото докато не е станал поредният нещастен случай.

Тази нощ, около 00:40 часа по ул. „Патриарх Евтимий“ в Банско, 45-годишният А.С. е управлявал също лек автомобил „Фолксваген Голф“ с наличие на 1,55 промила алкохол в издишания въздух.

Срещу двамата пияни водачи от Дебрен и Банско са образувани веднага бързи производства за извършено престъпление по чл.343Б, ал.1 от НК.

Пореден водач с нерегистриран мотопед са установили при проверка в гоцделчевското село Брезница полицаите.

Проблемът с нерегистрираните превозни средства в Гоцеделчевския регион е голям.  Масово се управляват  товарни и леки автомобили, мотоциклети и мотопеди нерегистрирани по надлежния ред, за да не се плащат данъци.  

Така, в резултат на извършената вчера, около 21:40 часа проверка в Брезница, на мотопед „Пежо“, управляван от 30-годишния М.Ч., също от Брезница, полицейски служители съставили бързо производство за нарушението.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK