Заради дрога задържаха: Жена от Господинци, младеж от Склаве - ударил и полицай

Снимка: Infomreja.bg

Акцията по линия на наркотичните вещества не спира да тече в Благоевградско.

Под тежката ръка на закона и редовните обиски и проверки попада 23-годишният А.М. от Гоце Делчев.

Вчера в 14:00 часа на ул. „Т. Александров“ в гарда е извършена проверка младия мъж, у когото е намерен 0,9 грама суха канабис.

А.М. е задържан за 24 часа.

По-късно през деня, в 18:30 часа в района на автогарата в Сандански е проверен А.П. на 18 г. от с. Склаве. Той носил със себе си 1,73 грама канабис и 2,75 грама бяло, прахообразно вещество, което е в процес на установяване.

 А.П. е задържан.

При извършване на ареста младежът е бутнал и съборил на земята полицейски служител, който е получил охлузни рани в областта на лицето.

18-годишният ще бъде подведен под съдебна отговорност и за посегателство над служебно лице.

В гориста местност в Минзухарица , землище на с. Балдево, общ. Гърмен са открити засадени 11 стръка канабис с тегло 7,800 килограма.

В барака е намерена и ловна пушка без необходимите документи за притежание и съхранение. На място са задържани мъж и жена: И.Ш. на 43 г. от Гоце Делчев и Г.Г. на 33 г., която е от с. Господинци.

За 24 часа в ареста е лежал и 35-годишният С.С.

Вчера в 14:20 часа в Сандански е спрян за проверка лек автомобил „Хюндай“. Мъжът е шофирал след употреба на наркотични вещества.

Бързо производство е образувано срещу Ж.С. на 54 г. от с. Изгрев. Около 22:35 часа на 27.09. същият е управлявал лек автомобил „Фиат“ с наличие на 2,60 промила алкохол в издишания въздух. Иронично казваме „Честито!“.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK