Раненият при ПТП-то край Господинци - Мустафа Ашик от Лъжница, е с две счупени ръце и охлузвания по главата

Снимка: Infomreja.bg, архив

С две счупени ръце и охлузвания по главата и тялото е транспортиран след тежката катастрофа между селата Места и Господинци в МБАЛ "Иван Скендеров" 54-годишният Мустафа Ашик от с. Лъжница.

"Той е в общо добро състояние, контактен е и, естествено, много уплашен след пътно-транспортното произшествие. Оказана му е необходимата медицинска помощ и ще остане няколко дни в болницата", съобщиха от хирургичното отделение в Гоце Делчев.

В моргата на гоцеделчевската болница е докаран и починалият 63-годишен водач от София, който е управлявал лекия автомобил "Ауди".

Както писа ИНФОМРЕЖА, жестоката катастрофа, която отне човешки живот, стана днес около 12:40 часа на второкласния път между банското село Места и гоцеделчевското Господинци.

В пътния инцидент са участвали два автомобила - „Опел“, управляван от 54-годишния Мустафа Ашик, и "Ауди", зад волана на който е бил починалият столичанин.

Раненият Мустафа Ашик е домакин в местното училище в Лъжница. Той е баща на секретарката на Общинския съвет на ДПС в Гоце Делчев, Магбуле Ашик. Съпругата на Мустафа в момента е на поклонение и хадж в Саудитска Арабия, коментираха близки до семейството.

В Районното управление в Гоце Делчев е започнало разследване за установяване на причините за тежкото ПТП, отнело пореден човешки живот на пътя.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK