“Секси пране”от Мишел Римл на дупнишка сцена

Снимка: Община Дупница

За пръв път на българска сцена Албена Колева и Димитър Бакалов ще представят “Секси пране”от Мишел Римл, като за удоволствие на феновете на театралното изкуство в Дупница, ще могат да му се насладят утре.

Постановката ще започне от 19 часа в ОбДТ "Невена Коканова". 
След изключителния успех на “В защита на пещерния човек”, “Шегите, които Бог си прави”, “Преди и сега”, Димитър Бакалов ще ви срещне с най-поставяната канадска пиеса за последните 15 години - “Секси пране” на Мишел Римл. 

Въоръжени с наръчник “Секс за начинаещи”, Алис и Хенри решават да прекарат уикенда в скъп и лъскав спа-хотел с определена мисия – да съживят техния 25-годишен брак.

Времето си е казало думата – децата са пораснали, стресът и ежедневнието са превърнали бурната им любов в навик. В изблик на отчаяние, Алис взима решение посредством този уикенд да сложи край на мъките – да положат огромно усилие и да спасят брака си, или да се разведат и да поемат по различни пътища.

Ще може ли Хенри да прегърне всичките диви предложения, които Алис вади от наръчника за по-вълнуващ секс? Наистина ли би искал да види жена си и майка на децата му облечена в черна кожа и камшик? 

Алис и Хенри споделят еротичните си фантазии и взаимни обвинения, и зрителят навлиза в предизвикващите бурен смях детайли на кризата на средната възраст. Сюжетът ни превежда от комичното към сериозното и обратно. Преоткриването на любовта и силата на съюза между Хенри и Алис е едновременно и трогателно, и много, много забавно и резонира у зрителите от всяка възраст. 

От премиерата си през 2003 в Канада, “Секси пране” се радва на изключителен успех в Канада, САЩ, Европа и Африка. 
Затрогваща, изключително смешна роматична комедия, която гарантирано ще ви плени. 

Билети на касата на ОбДТ "Невена Коканова".

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK