Спецпрокуратурата без да иска показа ЕГН-тата на Борисов, Цацаров и Пеевски

Стар документ с ЕГН-тата

Гафът стана след като бяха публикувани доказателства за делото "НАП"

Освен че данните на 5 млн. българи изтекоха, спецпрокуратурата също допусна същата грешка.

Тази сутрин прокуратурата излезе с официални документи, в които доказва основанията си за задържането на шефа на хакера Кристиян – Иван Тодоров.

От документите става ясно кога са провеждани разговори между Тодоров и Кристиян, както и между Кристиян и изпълнителният директор на „ТАД Груп“. Кореспонденция има и между Кристиян и собственика на сайта „Бивол“. Става ясно, че съществува и папка с информация, предадена на сайта две седмици преди сигнала за атаката.

Сред всички тези данни, които ИНФОММРЕЖА публикува днес, се вижда и гафът на прокуратурата. Въпреки предупрежението от пресцентъра:

Заличени са всички лични данни, факти и обстоятелства, увреждащи интересите на трети страни, както и нецензурни думи и изрази.

Оказва се, че не всичко е заличено – в един от документите личат ЕГН-тата на Бойко Борисов, Сотир Цацаров и Делян Пеевски, които вече станаха публично известни и чрез медиите.

В социалната мрежа изтекоха и данните кои точно фирми са хакнати, въпреки че за 49-те имена прокуратурата не сподели в документите.

 

Нов документ
Снимка: Фейсбук

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK