Спас Делев в Инициативния комитет, издигнал Вельо Илиев за четвърти мандат

снимка: Община Петрич

Инициативен комитет издигна днес кандидатурата на инж. Вельо Илиев за четвърти мандат като кмет на община Петрич. „Реших да се кандидатирам отново, защото е редно да продължа започнатото и реализацията на редица спечелени европейски проекти. Широката подкрепа, която получих от Инициативния комитет и от политическите партии и най-вече признанието на жителите на община Петрич надделяха за моето решение. Ще им се отблагодаря за гласуваното доверие с много труд, упоритост и професионализъм”, каза инж. Вельо Илиев.

В Инициативния комитет, издигнал инж. Вельо Илиев за кмет на Петрич, са: д-р Митко Циканделов - бивш председател на общинското ръководство на СДС и завеждащ отделението по ортопедия и травматология в петричката болница, Светослав Лобошки - един от най-известните автори на популярна музика в България, бизнесменът Антонио Николов, Божидар Подолински - президент на Ротари клуб - Петрич и собственик на фирма за производство на обувки, Георги Хаджимаргаритов - собственик на най-успешния в района месокомбинат.

Сред членовете на Инициативния комитет е и голмайсторът на ЦСКА и на националния отбор по футбол - Спас Делев, който е от петричкото село Ключ.

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK