Спас Делев скочи за кръста в село Ключ

снимка: kliuki.bg, архив

Футболистът на ЦСКА Спас Делев влезе в люта битка, но не на терена на стадион “Българска армия”, а за кръста на Богоявление в родното му село Ключ. Крилото скочи във водите на Ключка река, но бързината му не бе достатъчна да се пребори с останалите конкуренти за кръста.

Десетина здрави момчета отвяха дребосъка, който трябваше да се задоволи само с участието си в ритуала. Делев е останал разочарован от представянето си, но е споделил пред близки, че се е спасил на косъм от удавяне в реката, която е била дълбока не повече от 60 сантиметра.

За нисичкия нападател и тази дълбочина се оказала сериозно препятствие. Делев е целунал кръста за здраве и късмет, които ще са му нужни в битката за титлата на родното първенството по футбол с екипа на ЦСКА. В понеделник Спас ще започне подготовка с червените, а на следващия ден пътува с отбора за Гърция, където ще се проведе първия лагер. Междувременно вчера стана ясно, че Спас Делев за втори път е отказал да играе за новака в турския елит Мерсин Идман Юрду.

Според информацията от южната ни съседка ЦСКА и Мерсин са се били разбрали за всички детайли около трансфера, но последната дума е имал нисичкият нападател от село Ключ, който е провалил сделката. На Делев дори вече е било осигурено жилище в Турция, където да живее в първите седмици след хипотетичното си пристигане в Мерсин.
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK