Новият кмет на Сандански, Атанас Стоянов, встъпи в длъжност

Снимки: Община Сандански

Председател на Общинския съвет е Николай Шаламандов

На тържествена сесия, открита от областния управител Бисер Михайлов, новоизбраният кмет на община Сандански – Атанас Стоянов, положи клетва.

Заедно с него да работят в интересите на общината и нейните жители се заклеха и новите общински съветници, както и кметовете на населените места.

Първите думи на новия кмет бяха: „Искрено се надявам, че клетвата, която положихме тук, няма да бъде само ритуална процедура, а ще бъде и нашето лично, вътрешно, морално убеждение и акт, чрез който всички носим своята лична и колективна отговорност за съдбините и бъднините на община Сандански".

Бисер Михайлов връчи на новия градоначалник на Сандански почетния знак на Областната администрация в Благоевград и му пожела успешен мандат.

"Убеден съм, че ще всички новоизбрани представители на местната власт ще работите упорито една от най-красивите общини в България да става все по-привлекателно място и да привлича все повече туристи", заяви на тържествената сесия Михайлов. 

За председател на Общинския съвет в Сандански единодушно бе избран Николай Шаламандов. И Шаламандов, и кметът Атанас Стоянов са от ПП ВМРО-БНД.

"Благодаря на кмета и на всички колеги, които ме подкрепиха. Гарантирам, че няма да ги подведа и с общи усилия ще работим за благоденствието на общината", декларира председателят на местния парламент в Сандански.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK