Депутатът от ГЕРБ Димитър Гамишев се отказва доброволно от имунитета си

Димитър Гамишев с областния лидер на ГЕРБ и депутат Даниела Савеклиева, снимка: ГЕРБ, архив

Народният представител от ГЕРБ Димитър Гамишев доброволно ще се откаже от имунитета си, който днес беше поискан от Сотир Цацаров, съобщиха от пресцентъра на партията.

Гамишев ще внесе в сряда заявление до ръководството на Народното събрание, с което изразява съгласието си да бъде снет депутатския му имунитет.

Главният прокурор внесе в НС искане за снемане имунитета на народния представител от ГЕРБ, тъй като той е подсъдим за причиняване смъртта на пешеходец. 

На 27 ноември 2014 година Димитър Гамишев е предизвикал ПТП в хаджидимовското село Копривлен. Той управлявал с превишена скорост джипа си "Хюндай Санта Фе" и на излизане от селото в посока Парил блъснал пресичащия платното пешеходец - И. Г. Ж. от село Копривлен, като причинил смъртта му.

 

КОМЕНТАРИ

pipi16:12 - 22.06.2017
Съда до сега е спал защото тоя селски бек си плаща ,инцидента е от 2014 днес сме 2017 .Купи съда,купи си диплома,купи си и депутатското маято !!!! Възможно само в България!!!!!
Мустафа22:58 - 21.06.2017
Недейте пишете глупости , ние му правихме сградите в с.Гайтаниново , човека си плаща всичко точно и навреме. Може да се каже че по точен човек не бях срещал.Когато стана това с този човек ние му работихме той идваше към с.Гайтаниново
самата истина16:25 - 21.06.2017
В махалата го наричаха Муната или Маймуната-батковците го биеха редовно, защото беше страшно тъпоглав и отмъстителен. Как завърши училище? -Един Господ знае! Съседи са с Дебелия Весо- издателя на Топпреса ( измамника на помачетата строители от района, дължи им много пари), затова му духат непрекъснато в техният сайт-ПЪЛНА ПОРНОГРАФСКА ЖУРНАЛИСТИКА! На него- Гамишев, самата му същност е изписана на лицето... Там няма какво да се коментира. Ако някой от вас го е чул да говори с пълни изречения, нека ми се обади...? За общата култура и т. н. е кауза пердута.... Ах мой ГЕРБ!
Явор20:14 - 20.06.2017
ГАМИШ ВЗЕМАИ СИ ВАЗЕЛИНА ЩЕ ТЕ СКЪСАТ НЯМАШ ШАНС В ПАНДЕЛАТА И БОИКО ЩЕ ТИ БИЕ ШУТА И ПАРИТЕ СИ ДАДЕ ЗА ДА СТАНЕШ ДЕПУТАТ ТЪПО ПАРЧЕ СИ И ТАКОВА ЩЩЕ СИ УМРЕШ

FACEBOOK