Депутатът от ГЕРБ Димитър Гамишев се отказва доброволно от имунитета си

Димитър Гамишев с областния лидер на ГЕРБ и депутат Даниела Савеклиева, снимка: ГЕРБ, архив

Народният представител от ГЕРБ Димитър Гамишев доброволно ще се откаже от имунитета си, който днес беше поискан от Сотир Цацаров, съобщиха от пресцентъра на партията.

Гамишев ще внесе в сряда заявление до ръководството на Народното събрание, с което изразява съгласието си да бъде снет депутатския му имунитет.

Главният прокурор внесе в НС искане за снемане имунитета на народния представител от ГЕРБ, тъй като той е подсъдим за причиняване смъртта на пешеходец. 

На 27 ноември 2014 година Димитър Гамишев е предизвикал ПТП в хаджидимовското село Копривлен. Той управлявал с превишена скорост джипа си "Хюндай Санта Фе" и на излизане от селото в посока Парил блъснал пресичащия платното пешеходец - И. Г. Ж. от село Копривлен, като причинил смъртта му.

 

КОМЕНТАРИ

pipi16:12 - 22.06.2017
Съда до сега е спал защото тоя селски бек си плаща ,инцидента е от 2014 днес сме 2017 .Купи съда,купи си диплома,купи си и депутатското маято !!!! Възможно само в България!!!!!
Мустафа22:58 - 21.06.2017
Недейте пишете глупости , ние му правихме сградите в с.Гайтаниново , човека си плаща всичко точно и навреме. Може да се каже че по точен човек не бях срещал.Когато стана това с този човек ние му работихме той идваше към с.Гайтаниново
самата истина16:25 - 21.06.2017
В махалата го наричаха Муната или Маймуната-батковците го биеха редовно, защото беше страшно тъпоглав и отмъстителен. Как завърши училище? -Един Господ знае! Съседи са с Дебелия Весо- издателя на Топпреса ( измамника на помачетата строители от района, дължи им много пари), затова му духат непрекъснато в техният сайт-ПЪЛНА ПОРНОГРАФСКА ЖУРНАЛИСТИКА! На него- Гамишев, самата му същност е изписана на лицето... Там няма какво да се коментира. Ако някой от вас го е чул да говори с пълни изречения, нека ми се обади...? За общата култура и т. н. е кауза пердута.... Ах мой ГЕРБ!
Явор20:14 - 20.06.2017
ГАМИШ ВЗЕМАИ СИ ВАЗЕЛИНА ЩЕ ТЕ СКЪСАТ НЯМАШ ШАНС В ПАНДЕЛАТА И БОИКО ЩЕ ТИ БИЕ ШУТА И ПАРИТЕ СИ ДАДЕ ЗА ДА СТАНЕШ ДЕПУТАТ ТЪПО ПАРЧЕ СИ И ТАКОВА ЩЩЕ СИ УМРЕШ
АНОНИМЕН20:10 - 20.06.2017
ГАМИШ ПРИКЛЮЧИЛ СИ ТОЛКОВА СИ ТЪП ДАДЕ ТОЛКО ПАРИ НА СЕКЦИИТЕ ЗА ДА СПЕЧЕЛИШ ВСИЧКИ ГЛАСОВЕ ГЛАСУВАЛИ ЗА ЛИСТАТА НА ГЕРБ ТИ СИ ГИ ПИСА НА ТЕБЕ ТИ СЪСИПА ГЕРБ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ ГАМИШ ПРИКЛЮЧИЛ СИ ТОЛКОВА СИ ТЪП ДАДЕ ТОЛКО ПАРИ НА СЕКЦИИТЕ ЗА ДА СПЕЧЕЛИШ ВСИЧКИ ГЛАСОВЕ ГЛАСУВАЛИ ЗА ЛИСТАТА НА ГЕРБ ТИ СИ ГИ ПИСА НА ТЕБЕ ТИ СЪСИПА ГЕРБ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ ГАМИШ ПРИКЛЮЧИЛ СИ ТОЛКОВА СИ ТЪП ДАДЕ ТОЛКО ПАРИ НА СЕКЦИИТЕ ЗА ДА СПЕЧЕЛИШ ВСИЧКИ ГЛАСОВЕ ГЛАСУВАЛИ ЗА ЛИСТАТА НА ГЕРБ ТИ СИ ГИ ПИСА НА ТЕБЕ ТИ СЪСИПА ГЕРБ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ
правист16:46 - 20.06.2017
четох сега в струма от където му преписват смекчаващи вината обстоятелства че възрастният човек пресичал неправилно в тъмното . Ако за струма 14:30 часа макар и през ноември е тъмно може и да го оправдаят Дерзайте прикривайте престъпниците с тъпите си внушения дано има читави магистрати .
алооооооооо15:17 - 20.06.2017
Превишената скорост е 100 км в час!!! В населено място! Това е предумишено убийство!
Код за сигурност, въведете кода 2xd
loading...