Соня Щуркова представи първата си стихосбирка пред бивши съученици и учители в Трето ОУ "Братя Миладинови" в Гоце Делчев

Снимки: Трето ОУ "Братя Миладинови"

Соня Щуркова представи вчера своята първа издадена стихосбирка пред свои бивши съученици и учители в Трето ОУ „Братя Миладинови”, Гоце Делчев.

Младата поетеса избра за дебюта си пред публика Трето ОУ, тъй като тя е бивша възпитаничка на училището и не крие своята привързаност към него – училището, което ѝ е дало отличен старт за успешно развитие.

Сега Соня е ученичка от X клас в НПГ „Димитър Талев” - Гоце Делчев, а неин учител по български език и литература и редактор на стихосбирката ѝ е Кирил Малаков.

Илюстратор на стихосбирката е деветокласничката Симона Чакърова, също бивша ученичка на Трето ОУ.

На представянето присъстваха много ученици от VІІ и VІІІ клас, а специални гости бяха първокласници. Всеки желаещ имаше възможност да прочете нейно стихотворение пред публиката.

Присъстващите зададоха на Соня много въпроси, на които тя даде пълни и емоционални отговори. След представянето на стихосбирката талантливата ученичка благодари на своите бивши учители за подкрепата през годините. 

Соня участваше със свое стихотворение и в рубриката "Литературата е море от емоции и въображение" в сайта на Трето ОУ "Братя Миладинови".

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK