Соколето се самоубил с ловна пушка в главата (СНИМКИ)

Снимка: Infomreja.bg

След проверка на множество адреси на територията на област Благоевград и Кюстендил, се достигна до разкриване на убиеца на жената в квартал „Струмско“. Той се е самоубил в къща в село Бараково.

По думи на комисар Николай Хаджиев – директор на ОД на МВР – Благоевград, към момента не може да бъде разкрита самоличността на човека, но това е същият, който преди седмица преби приятелката си в Благоевград. Днес пък бе убита майката на пребитата жена.

При работата по горещи следи и евентуални заподозрени извършители на въпросното убийство се стигна до проверка на много адреси, на които може да се укрива едно от заподозрените лица. Така се пристъпи до проверка на къща в с. Бараково - един от предполагаемите адреси.

Предвид данните, че лицето е въоръжено, присигна специализирана група от ГДПП. Беше щурмувана къщата, където е открит мъж с огнестрелна рана в главата от ловна пука – двуцевка.

Това каза комисар Хаджиев официално пред медиите.

На място бе и главният секретар на МВР – Младен Маринов, който не даде никакво изявление.

Започват процесуално-следствени дейности. Знае се, че в къщата е имало две лица – двама братя.

По техни данни лицето около нощ пристигнало маскиран с перука. Укривал се е в една от стаите в дома им. Взел им е телефоните, за да не сигнализират на полицията. Връзката между братята и самоубилият се е приятелска, но той ги държал като заложници.

„Дошъл е и казал, че е гладен и влязъл в една от стаите. Носел е оръжие. Това е същият човек, обявен за издирване на 24. този месец. Той е мобилен и се е укривал на различин адреси. Бил е сам, когато дошъл в Бараково.“

Към момента се разпитват други близки до него. Има доста задържани. Двамата братя също.

На място остават криминалисти и полиция. Улицата е все още затворена за движение на автомобили. Хората, живеещи в района, бяха допуснати до домовете си.

Съсед сподели, че чул три изстрела - два около 9 ч. и един около 12 ч. Мъжът каза още, че къщата, в която живеели двамата братя, е наследствена. Те се подвизавали по Благоевград.

 

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ ФОТО МРЕЖА

 

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK