Едндуро шампиони мерят сили в Банско

Снимки: Община Банско

Състезанието се утвърди като един от най-атрактивните

Броени дни остават до първия кръг от BG X Enduro Championship, който ще се проведе в град Банско на 27-28 юни.

Състезанието Three Mountains Hard Enduro Bansko се организира от Мото Дружина Банско и Община Банско. За последните години състезанието се утвърди като един от най-атрактивните и посещавани кръгове в шампионата.

„Три планини хард ендуро Банско” е част от републиканския ендуро шампионат. И тази година в него ще вземат участие най-добрите български пилоти. Специален гост и участник е Теодор Кабакчиев - световен шампион в суперендуро сериите. Самото състезание е с мотоциклети, преодоляващи изключително впечатляващи естествени и изкуствени препятствия.

Ендурокрос трасето за състезанието крие изненади за участниците и много емоции за публиката, споделят ентусиастите от Мото Дружина Банско. Те са впрегнали в подготовката на атрактивното състезание не само членовете на дружината, но и приятели и съмишленици от Банско и страната.

Организаторите канят любителите на екстремните спортове да наблюдават първия кръг от екстремния ендуро шампионат, който ще се проведе на 27 и 28 юни от 10 часа в бившата казарма в Банско.

Обещанията им са за много адреналин, високи скорости и изключителни атракции на две колела.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK