Асен Стефанов от ОДМВР – Перник, е републикански шампион на МВР по шах за 2019 г.

Снимка: ОДМВР - Перник

Над 2300 служители от 32 спортни клуба на МВР участваха активно в спортно - състезателната дейност

На 16 януари 2020 г. в Министерството на вътрешните работи, се проведе традиционната церемония по награждаването на заслужилите спортисти на МВР.

На събитието присъстваха ръководството на министерството на вътрешните работи в лицето на г-н Младен Маринов, заместник - министърът на вътрешните работи г-н Милко Бернер, главният секретар на МВР и председател на "Спортна асоциация - МВР" главен комисар Ивайло Иванов, заместникът му главен комисар Георги Арабаджиев, директорът на ГДНП главен комисар Христо Терзийскии, директорът на ГДПБЗН главен комисар Николай Николов, директорът на СДВР старши комисар Георги Хаджиев, ректорът на Академията на МВР старши комисар проф. дн. Любомир Тимчев. Официален гост беше и министърът на младежта и спорта г-н Красен Кралев.

2019 година бе една от най-успешните години в историята на спорта на вътрешното министерство - двама световни и двама европейски шампиони, европейска купа, сребърни и бронзови медали от различни големи първенства е равносметката за изминалия период.

Над 2300 служители от 32 спортни клуба на МВР участваха активно в спортно - състезателната дейност, утвърждавайки я по този начин като важен и необходим елемент в професионалната подготовка на служителите на Министерството на вътрешните работи.

В индивидуалните спортове – мъже, Асен Стефанов от ОДМВР – Перник, е републикански шампион по шах. Това е поредната награда, която печели пернишкият полицай в шахмата.

Наградите на призьорите връчиха двамата министри, които отправиха пожелания за здраве, отдаденост и успешно представяне на Олимпийските игри в Токио през 2020 година.

Министър Красен Кралев благодари на спортистите, служители на МВР, за огромния им принос към българския спорт и отбеляза стабилното партньорство със "Спортна асоциация - МВР" в усилията й за развиване на детско-юношеския спорт.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK