Криминално проявен радомирец е задържан за кражба на автомобил, изпочупил и заведения

Снимка: Infomreja.bg

След подадените сигнали и предприетите незабавни действия, е задържан 27-годишен местен жител

Криминално проявен радомирец е задържан за кражба на автомобил и изпочупени 5 автомобила и 2 заведения. Противозаконните деяния са извършени вчера през нощта, когато бил противозаконно отнет лек автомобил Опел „Астра“ и изпочупени стъклата и повредени ламарини на 5 автомобила – товарен Рено „Канго“ и леки Опел „Корса“, „Ауди А4“, Фолксваген „Голф“ и Сеат „Алтеа“.

Колите били паркирани пред жилищни блокове в кварталите „Арката“ и „НОЕ“. Освен автомобилите, са счупени и витрините на заведение за хранене и магазин за хранителни стоки в гр. Радомир.

След подадените сигнали и предприетите незабавни действия от криминалисти на РУ – Радомир е задържан 27-годишен местен жител. След употреба на значително количество алкохол в местно заведение, мъжът си тръгнал и изпочупил автомобилите и търговските обекти, като преди това откраднал астрата.

Задържан е за 24 ч. по Закона за МВР и са започнати досъдебни производства. Познат е на полицията с наркотични вещества за което има и влязла в сила присъда. Работата продължава съвместно с прокуратурата.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK