Софи Маринова и Устата с концерт в Благоевград

снимка: slusham.com

Популярният дует между Софи Маринова и Устата ще е гвоздеят на коледния концерт на община Благоевград. Празничният спектакъл, който ще започне от 19 часа тази вечер на откритата сцена на площад „Георги Измирлиев” ще отбележи настъпването на най-светлия християнски празник- Рождество Христово.

Жители и гости на областния град ще могат да се насладят на едни от най-известните музикални творби на двамата изпълнители, които с песните си покориха музикалните класации в страната и чужбина.

Двамата изпълнители ще предложат уникална симбиоза между поп-фолк и традиционни диско ритми, за радост на почитателите на музикалното изкуство, като освен най-популярните си изпълнения, те ще предложат на публиката в Благоевград и някои от най-новите си проекти.

По традиция, всяка година община Благоевград отбелязва настъпването на коледно-новогодишните празници с голям музикален концерт, които събира любители на музиката, ученици, студенти, граждани и творци на централния площад пред общината, за да споделят заедно празничните емоции от настъпващата Коледа.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK