Трима кандидати за ремонта на надземната и подземна инфраструктура в дупнишкия ж.к. "Бистрица"

Снимка: Infomreja.bg

Трима са кандидатите да извършват строително-монтажните дейности по проект "Главен канализационен клон 1 и прилежащата му мрежа в ж.к. "Бистрица". В открито заседание днес, комисия с председател зам. -кметът Крум Милев отвориха документите на участниците.

1 132 728,5 без ДДС е прогнозната стойност на поръчката. Както е известно, кметът на Дупница инж. Методи Чимев със съдействието на народния представител Ивайло Константинов, договори безвъзмездно финансиране от ПУДООС за най-големия жилищен квартал, в който изцяло се ремонтира надземна и подземна инфраструктура. 

"Галчев Инженеринг" ЕООД, "Руен Холдинг" АД и ДЗЗД "Бистрица-Строй" са участниците в поръчката. След като приключи работата по документацията, комисията ще обяви дата, на която да бъдат отворени ценовите оферти. 

В процес на обявена поръчка е и за изпълнител на подмяната и на другите канализационни клонове в квартала, като то е с подусловие, ако бъде осигурено отново безвъзмездно финансиране. Както е известно, Община Дупница е входирала искане за допълнителни средства за тази дейност. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK