Социалният формат „ТЯ в Сандански“ - разказ за три невероятни жени

Снимка: Община Сандански

На фокус: Цветелина Митова, Офелия Туджарова и Илияна Тошева

Социалният формат „ТЯ в Сандански“ представя активните жени на Сандански и дава възможност на момичета и жени с различни истории и в различни професионални сфери да споделят своите преживявания, успехите, които са постигнали и препятствията, с които са се сблъсквали и преодолели.

Второто издание на „ТЯ в Сандански“, ще се проведе на 09 януари от 18:00 часа, в Художествената галерия – Дом на културата.

Домакин на събитието е Община Сандански. Ще бъдат представени три невероятни жени, с които Сандански се гордее.

Цветелина Митова е учител, поет и писател, организатор на училищни литературни конкурси. Санданчани я номинираха и удостоиха с приз за един от Будителите на града, през 2019 г.

Офелия Туджарова е няколкократна медалистка по борба и Европейска шампионка по ММА.

Илияна Тошева писател, поет и художник! Председател на Сдружение “Жените на Сандански” и Клуб ЛИК. Носител на приза Будител на годината – 2019.

След презентациите  присъстващите ще имат възможността да се запознаят и обменят опит.

Очаква се в януарското събитие да участва и Марина Кисьова де Хеус, основател и вдъхновител на Академия 'Екатерина Каравелова'.

Социалният формат ‘ТЯ в …’ ™ е създаден от Академия 'Екатерина Каравелова' в Пловдив, с цел да вдъхновява и да спомага за сформирането на общности, където всяка жена може да намери подкрепа. След успеха в Пловдив започва да се провежда във Варна, Габрово, а от есента на 2019 и в Сандански и Велико Търново.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK