Социалистите в Благоевград си подредиха листата

Любен Милев ще води листата на БСП в Благоевград, снимка: Infomreja.bg

Водач е общинският лидер Любен Милев, на второ място е младата юристка Мария Стойнева

Социалистите в Благоевград са готови с подредбата на листата си с кандидати за общински съветници.

Неин водач е председателят на общинската организация Любен Милев. Втората позиция е отредена за младата юристка Мария Стойнева.

На трето място е бившият управител на МБАЛ-Благоевград, д-р Владимир Пандев.

Общинската съветничка от БСП в настоящия местен парламент, Гергана Янчева, заема четвъртото място в листата. След нея се нарежда лидерът на Младежкото обединение в БСП –Благоевград, Веселин Христов.

За млад социалист е отредено и следващото, шесто място. На него застава Николай Бачев.

Седми е общинският съветник Милан Богдански, който на предишните местни избори бе кандидат за кмет на Благоевград, но загуби битката от настоящия градоначалник Атанас Камбитов.

До десето място в листата се нареждат съответно Стоян Христов, Асен Балабанов и адвокат Александър Мановски, който е от гражданската квота.

На предстоящите местни избори червената партия в Благоевград ще подкрепи кандидатурата на бизнесмена Румен Томов, който бе издигнат като независим кандидат за кмет на община Благоевград от Инициативен комитет.

Томов бе първият кандидат за кметското кресло в областния център, който се регистрира в ОИК със заявка за предизборната надпревара.  

Заявлението за регистрация от Инициативния комитет за издигане на Румен Томов бе подписано от Адриана Пендева, Асен Давидков, Виктор Асиски, Димитър Арабаджиев, Димитър Димитров, Людмил Георгиев и Ясен Попвасилев.

Листата на БСП-Благоевград, която ще бъде в пълен състав от 41 кандидат-съветници, ще бъде регистрирана в ОИК в началото на следващата седмица.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK