Социалистите в Благоевград не искат Цветелин Кънчев в листата

снимка: infomreja.bg, архив

Областният съвет на БСП - Благоевград взе решения с мнозинство за конструкцията на червената листа в региона на свое заседание, което продължава и в момента.

Второто и третото място в кендидатдепутатската листа ще бъдат определени с тайно гласуване от всичките номинирани по общия ред, а следващите места ще бъдат разпределени при равнопоставеност на регионите в областта.

Целта на избраната структура е да се гарантира присъствие на всяка околия със своите особености, максимална мобилизация на избирателя, съобразяване с досегашните изборни резултати и позитивните резултати в референдума за ядрената енергетика.

Предложени са номинации от проведените общински конференции на БСП в цялата Благоевградска област. За утвърждаване на листата от Националния съвет ще бъдат гласувани 22-ма  кандидати.

Областният съвет гласува остро възражение срещу евентуалното предоставяне на второто място в листата на лидера на „Евророма” Цветелин Кънчев. Повечето членове на съвета възразиха и срещу предоставянето на второто място за представител на коалиционен партньор, което според тях би могло да бъде четвъртото място.

Заседанието продължава и в момента. На него ще бъде предложен вариант за подредба на червената листа в Пиринско, която ще утвърди Националният съвет на партията.

 

КОМЕНТАРИ

!!!20:27 - 01.04.2013
Сделката е направена и дон Цеци ще бъде на второ място! БСП и Костадинов не се стремят да спечлят изборите!!!
бай Ставри18:14 - 31.03.2013
Абе тоя не беше ли в затвора, какъв депутат ще го правите бе, вие акъл имате ли ??? Майко мила ...
Браво на Костадинов16:52 - 31.03.2013
Като две капки вода са Браво комунисти Е това ви е образа
12314:18 - 31.03.2013
mangal na snimka da go vidi6 6amar mu udari ,ta na koy mue potrebal

FACEBOOK