Социалисти от Хаджидимово празнуваха 9-и септември с Кристиан Вигенин, Юлиян Гошев и кандидата за кмет Людмил Терзиев

Снимки: Infomreja.bg

Повече от 200 социалисти от община Хаджидимово отпразнуваха с пикник в местността „Св. Димитър" край Хаджидимово Съединението и 9-и септември. Почитането на двата празника премина под патронажа на БСП-Хаджидимово, а гости бяха народният представител Кристиан Вигенин, областният председател на БСП Юлиян Гошев и кандидатът за кмет Людмил Терзиев, който получи първата си политическа подкрепа за следващ кметски мандат именно от БСП в Хаджидимово.

"7 септември е нашият традиционен празник, който след демократичните промени през 1989 година спряхме да чествахме. От 8 години насам, като лидер на общинската структура на БСП направих всичко възможно и го възстанових. Така от 8 години насам на 7-и септември всяка година социалистите от Хаджидимово се събираме и празнуваме, както Съединението на Княжество България и Източна Румелия, така и 9-и септември", сподели за ИНФОМРЕЖА председателят на общинското ръководство на БСП в Община Хаджидимово Румен Боянин, който и е заместник-кмет. 

Той допълни, че в местността „Св. Димитър" членовете и симпатизантите на БСП в община Хаджидимово, както и гостите, са прекарали един чудесен празничен ден, изпълнен с много музика и веселие.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK