Собственикът на потрошения опел край Гоце Делчев бил покойник

снимки: читател на ИНФОМРЕЖА

Криминалистите от Гоце Делчев работят усилено по разнищването на случая с намерения изоставен лек автомоил „Опел Кадет“ в крайпътна ливада по пътя за курорта „Попови ливади“.

В РУП – Гоце Делчев вече е постъпила жалба от водача, който съобщил, че колата е била задигната от неизвестни засега вандали, които впоследствие са я обрали и потрошили.

Опелът е бил откраднат в събота през нощта. Автомобилът е бил паркиран пред дома на водача, който живее на ул. „Даме Груев“ в Гоце Делчев.

За крадците не представлявало трудност да откраднат возилото. Освен че вратите били отворени, ключът бил на таблото. Благодарение на това те запалили колата и на собствен ход я закарали извън града, където извършили вандалския акт.

Любопитна подробност е, че органите на реда са съобщили на водача, че автомобилът е откраднат. Дотогава той не знаел, че опелът не е на мястото, на което го е паркирал вечерта.

Предполага се, че кражбата на въпросния автомобил и последвалата вандалщита е дело на наследници, тъй като по документи опелът се водел на починал човек от фамилията.

От РУП - Гоце Делчев заявиха ,че работата по случая продължава.

До момента крадците не са открити.

Както ИНФОМРЕЖА писа, рано сутринта  вчера уплашени ловци и рибари, минаващи през района, сигнализираха в полицията за изоставен, потрошен и буквално надупчен автомобил, паркиран в крайпътна нива.

 

снимки: читател на ИНФОМРЕЖА

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK