Собственикът на пламналия автомобил в Рибново опитал да го хвърли в дерето, но то било пресъхнало

Снимка: Infomreja.bg

Истински екшън се е разиграл в понеделник с горящия лек автомобил "Опел Вектра" в гърменското село Рибново, за който ИНФОМРЕЖА писа.

Собственикът на автомобила и негов водач - Джамал Кадриев, направил всичко възможно да спаси возилото си, но не успял. След като измил колата си на чешмата край селото и потеглил, вследствие на късо съединение тя пламнала откъм резервара.

Кадриев разбрал, че колата му гори от друг шофьор от селото, с когото се разминали на пътя. Той му казал за излизащите пушеци от задната част на превозното средство.

Запознати коментираха, че човекът не е избягал, а е направил отчаян опит да спаси опела, като опитал да го хвърли в близкото дере, в което обаче, за нещастие, се оказало, че водата е пресъхнала.

Тогава той измъкнал само седалките и оставил пламъците да направят голямата поразия. Повече от час гърмели гуми и пълен с бензин резервоар на лекия автомобил, който в крайна сметка изгорял пред очите на собственика му.

Свидетели на огнения инцидент станали и около 50-ина жители на Рибново, които заради пламналия автомобил било невъзможно да преминат по пътя с колите си. 

Изгорелият автомобил на Джамал Кадриев е бил застрахован. 

Както писа ИНФОМРЕЖА вчера, автомобилът "Опел Вектра" пламна и изгоря напълно в късния следобед в понеделник в село Рибново. Пожарът е потушен от екип на РСПБЗН-Гоце Делчев, който бил сигнализиран в 17:30 часа. 

Установената причина от специалистите е късо съединение. 

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Gringo21:41 - 06.09.2017
Qkoooooooo
Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK