Кюстендил с най-ниска температура тази сутрин, измериха -5°

Снимка: НИМХ

Днес над Югозападна България ще преобладава слънчево време

Кюстендил е най-студеното място в цяла България с измерени -5° в 08:00 часа, а на Мусала е -4°. Максимална температура за през деня в Кюстендил около 9°
Днес над Югозападна България ще преобладава слънчево време. Над северните и източните райони от страната ще остане предимно облачно, там не са изключени и изолирани слаби валежи от дъжд. Ще духа слаб, в източните райони до умерен вятър със северна компонента. Максималните температури ще са между 8° и 13°, в крайните югозападни райони ще са 14°-15°.
 
Над планините ще преобладава слънчево време. По-значителна ще е облачността над Стара планина, но валежи са малко вероятни. Ще духа слаб до умерен вятър с източна компонента, по най-високите части на масивите в Югозападна България след обяд ще се ориентира от югозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е около 5°, на 2000 метра - около 0°.
 
Над Черноморието ще e предимно облачно, само в крайните южни райони вероятността за слаб валеж е повишена. Ще духа до умерен северен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 11°-13°. Температурата на морската вода е около 15°. Вълнението на морето ще е 3 бала, в най-южните райони - 4 бала. Атмосфеното налягане ще се понижи още, но ще остане по-високо от средното.
 
На 20.11.2020 слънцето изгря в 07:25 часа и ще залезе в 16:58 часа. Продължителност на деня 09:33 часа.
 
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK