НПГ "Димитър Талев" обяви прием по четири специалности след 7-и и 8-и клас - "Техника", "Икономика", "Туризъм" и "Облекло"

Снимки: НПГ "Димитър Талев"

Държавен прием за ученици след 7-и и 8-и клас обяви Неврокопската професионална гимназия „Димитър Талев" в Гоце Делчев, която е сред най-големите и предпочитани от ученици и родители гимназии в Гоцеделчевския регион.

Обявените за прием специалности на ученици в професионалната гимназия след 7-и и 8-и клас за учебната 2017/2018 година са четири и са в професионалните направления - "ТЕХНИКА", "ИКОНОМИКА", "ТУРИЗЪМ" и "ОБЛЕКЛО".

За бъдещите ученици и техните родители е важно да знаят, че НПГ „Димитър Талев“ разполага със съвременна материално-техническа база и 60 учители - професионалисти.

Всички родители и бъдещи ученици, които проявяват интерес към предлаганите специалности, са добре дошли в НПГ “Димитър Талев“ всеки ден между 14 и 17 часа, където ще бъдат посрещани от екип специалисти, от които ще получават пълна и точна информация, разяснения по всички вълнуващи ги въпроси.

Учениците кандидати ще имат възможност да разгледат и материално-техническата база на гимназията и да се срещнат с бъдещите си преподаватели.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK