Извършителят на убийството в Кюстендил сам се предал на полицията

Снимки: Infomreja.bg

Трима са арестувани, сред които и жена

Извършителят на убийството в Кюстендил сам се е предал на органите на МВР, научи ИНФОМРЕЖА от свои източници. Той е на 47-години и се занимава с частен бизнес.

Както вече съобщихме, трагедията се разиграва на улица „Пролет“ в кюстендилския квартал „Герена“. Малко след 00.00 часа жертвата, 45-годишен кюстендилец, е нападнат от 47-годишен мъж, който е бил със сина си /на 19 години/ и жена на 37 години.

До конфликта се стига заради неуредени финансови взаимоотношения.

Първоначално убитият е извадил газов пистолет, а в последствие е намушкан смъртоносно с нож. Инцидентът се разиграва в близост до блок 160 в квартал „Герена“. „Нямаме представа какво се е случило. Чухме само, че са намушкали Ицо, човекът е собственик на Еврофутбол тук. Така го познаваме, не знаем повече за него, както и кой е извършителят“, предпазливо коментираха хората от квартала.

Тялото на 45-годишния кюстендилец е закарано за аутопсия в Кюстендилската болница. По случая е започнато досъдебно производство по чл. 115 от НК, уведомен е дежурен прокурор.   

Това е второ убийство в кюстендилския квартал „Герена“ в рамките на два месеца.

На 7-и септември т.г., 75-годишният Симеон Стоянов удуши Васил Стойчов /45г./. Повод за тежкото престъпление стана интимна връзка между жертвата и съпругата на Симеон – 38-годишната Камелия. Трупът на 45-годишния мъж беше открит в храстите пред блок 185 на квартал „Герена“.

Към момента 75-годишният Симеон Стоянов е с мярка за неотклонение „задържане под стража“.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK